MŰSORRENDELÉS: +36-304124897

§ JOGI NYILATKOZAT

CAIRO - cairo.hu © Minden jog fenntartva.
Az oldalak tartalmának üzleti célra történő felhasználásához a CARO előzetes, írásos engedélye szükséges.

Azzal, hogy belép a CAIRO weboldalaira elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója egyik szolgáltatásunknak sem:
A cairo.hu oldalain található tartalom Skinti Csaba szerző - továbbiakban Kiadó - szellemi tulajdona.
A Kiadó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.
A cairo.hu oldalon található fotók a galériában feltüntetett fotósok szellemi tulajdona, más oldalakon való elhelyezése csak a cairo.hu logóval együtt, vagy a fotós nevének és a kép származási helyének jól látható helyen való feltüntetésével engedélyezett.
A cairo.hu oldalon a letöltések menüpont alatt található dalok, klipek, videók, mixek és remixek a CAIRO szellemi tulajdonát képezik, így annak más oldalon való megjelenítése kizárólag a tulajdonosok írásos hozzájárulásával, vagy a www.cairo.hu/letoltes hivatkozás megjelenítésével együtt engedélyezett.
A cairo.hu oldalról cikket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, a forrásra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
A cairo.hu domain név, valamint a "CAIRO együttes" név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a forrásmegjelölés és hivatkozás kivételével - kizárólag a Kiadó előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.
A CAIRO pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.